Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej i ananasa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1
ananas w puszce 1
majonez tradycyjny 1 łyżeczka
śmietana 18 proc 2 łyżki
sól, cukier, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej i ananasa

Kapustę bardzo drobno szatkujemy. Ananasa również kroimy w malutką kosteczkę. Rodzynki zalewamy gorącą wodą aby zmiękły. Majonez łączymy ze śmietaną i tak powstałym sosem polewamy wszystkie wymieszane składniki. Przyprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marchewka 18.08.2011 21:37
ciekawe zestawienie
ewaa 31.07.2011 20:29
super:)
Grażyna13 22.11.2010 12:40
To by mi smakowalo !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak