Sposób przygotowania

Wlać do garnka ocet,500 ml. wody,dodać cebulę,przyprawy oraz pokrojoną macierzankę wraz z natka.Zagotować marynatę i ostudzić.Mięso natrzeć solą i włożyć do marynaty na 10 godzin.Pokroić boczek i podsmażyć go w garnku. Dodać osuszone mięso i zrumienić. Dorzucić obrane, pokrojone pomidory, wlać marynatę i dusić około 1,5 h.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Martysia

    Na pewno smaczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    musi być dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    kiedy mnie zaprosisz na taka jagniecine.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    swietny pomysl zasluguje na plusika....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !