Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z porów

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

por (białe części) 2
majonez tradycyjny 1 łyżka
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżeczka
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z porów

Pory kroimy w piórka i przelewamy wrzątkiem. Majonez mieszamy z musztardą i polewamy pory. Dodajemy sól i cukier do smaku. Dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sroczka 30.06.2012 10:33
Często taką robię, tylko dodaję jeszcze jabłko.
BernadettaP 21.11.2011 08:58
smaczna :)
Wacław 09.09.2011 20:40
b.smaczna surówka
Monika193
Monika193 04.11.2010 21:24
koniecznie wypróbuję, w ten sposób jeszcze nie robiłam surówki z pory

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak