Sposób przygotowania

Podsmażamy na oliwie czosnek z cebulką. Wrzucamy do gotującego się bulionu razem z cukinią. Gotujemy 10min, aż cukinia będzie miękka. Zrobić pesto: Zmiksować wszystkie składniki. Cukinię z wywarem przelać do blendera i zmiksować. Dodać śmietanę i pesto. Wymieszamy i dodajemy sól i pieprz.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    rewelacyjny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawe!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Koniecznie muszę to wypróbować, więc przepis trafia do mojej księgi :).
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    brzmi zechęcająco
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !