Sposób przygotowania

Z porcji rosołowej i kostek Kucharek gotujemy wywar. Usuwamy mięso, dodajemy kolby kukurydzy pokrojone w kilkucentymetrowe ćwiartki,, paprykę oraz kolendrę. Gotujemy ok 10 min. Następnie dodajemy pokrojone ziemniaki i gotujemy do miękkości - ok. 20 min. Na ostatnie kilka minut gotowania wrzucamy kukurydzę z puszki. Można też taką kukurydzę bezpośrednio włożyć do talerza i zalewać gorącą zupą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Muszę spróbować !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Ciekawy przepis. uwielbiam kukurydzę więc na pewno spóbuje!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smaczne danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !