Sposób przygotowania

Jajka roztrzepać z 2 łyżkami zimnego rosołu, wymieszać z bułką. Resztę rosołu zagotować, wlać jajka do wrzątku i wymieszać. Nie dopuścić do ponownego zawrzenia. Podawać mocno posypane koperkiem i pietruszką.Smacznego!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawa ta zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pomysłowa :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    o czymś takim to jeszcze nie słyszałam....
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    cos nowego
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    o czymś takim jeszcze nie słyszałam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje?
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    pomysłowa zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    trzeba wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    potri20

    Nie spodziewałem się czegoś takiego ale z przyjemnością sprawdzę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !