Sposób przygotowania

Obranego ziemniaka zetrzeć na tartce i dodać go do mięsa. Następnie dodać żółtko. Całość wyrobić doprawiając do smaku. posiekaną zieleninę utrzeć z masłem i serem na jednolita masę. Z masy zrobić placuszki i na każdy nałożyć łyżeczkę zielonego farszu. Przykryć nadzienie mięsem i uformować małe kotleciki. Obtoczyć w bułce tartej i smażyć na tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    moze byc pyszne,muszę to zrobic
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie robiłam, ale na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo interesujący przepis.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    ziemniak do mielonego ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !