Sposób przygotowania

Z mąki, masła, 3 łyżek cukru, żółtka i śmietany zagnieść ciasto. Schłodzić je w lodówce ok. 30 minut. piec w temp. 210 stopni ok. 20 minut. kremówkę zagotować i rozpuścić w niej czekoladę. Polać wystudzone ciasto. Z reszty cukru, białka i kilku kropel soku z cytryny utrzeć lukier. Nanieść na czekoladę.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię mazurek nie musi być nawet czekoladowy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !