Sposób przygotowania

1. Buraczki w całości gotujemy. - 30 minut
2. Zalewamy zimno woda i obieramy
3. trzemy na tartce i wrzucamy na rozgrzano patelnie z odrobino masła i kilka łyżek miodu
4. dodajemy soku z cytryny i około 7 minut smażymy

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z miodem nigdy nie robiłam ,sprubóję
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Też nigdy nie próbowałam buraczków z miodem- inspirujące.
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    o ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    muszę wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    lubię buraczki,z miodem jeszcze nie jadłam,muszę koniecznie spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawy smak
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawa propozycja
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    dla mnie super:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !