Sposób przygotowania

Kawe parzymy w ekspresie
nalewamy do szklanki 3/4
Dodajemy kieliszek likieru amaretto
na wierzch gałke lodów migdałowych
posypujemy dla dekoracji starta gorzka czekoladą

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kozkaska

    Uwielbiam aromat amaretto :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lucek

    na jutrzejszy deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    proste a może zrobić wrażenie na gościach! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    nie lubię takich wynalazków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !