Sposób przygotowania

Oliwę mieszamy z przyprawą do ryb, oregano i drobno posiekanym czosnkiem i zalewamy nią ryby. Odstawiamy w chłodne miejsca na 30 min. Osuszaną rybę układamy w foli. Oliwki kroimy w talarki, paprykę w paski i posypujemy rybę. Folię zakręcamy i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 °C na 30 min. Można podawać z kasza gryczaną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Filety ładnie się prezentują i co widzę ? kasza gryczana a do gulaszu to be?:):):)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    tego zestawu akurat nie jadłem osobiście :o) ale jeśli gryczaną długo się wygotuje to traci ten nieprzyjemny dla mnie zapach, także może niedługi i gryczana będę zajadał
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowite te filety !
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Podoba mi się taka kompozycja smakowa.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    bardzo kolorowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    i zapewne smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    pięknie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    smacznie i kolorowo
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Taką rybką też nie pogardzę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    musi być świetny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !