Sposób przygotowania

PORCJĘ ROSOLOWĄ GOTUJEMY W WODZIE ,ZBIERAMY SZUMOWINY I DODAJEMY WŁOSZCZYZNĘ,KOSTKĘ ROSOŁOWĄ I GOTUJEMY AŻ WARZYWA BĘDĄ MIĘKKIE DODAJEMY KONCENTRAT POMIDOROWY ORAZ RYŻ GOTUJEMY OKOŁO 15 MINUT,DOPRAWIAMY DO SMAKU ORAZ MOŻEMY PODBIĆ ZUPKĘ ŚMIETANĄ WG UZNANIA.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    uwielbiam taką :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    moja babcia taka robi pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Buczo007

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    najlepsza zupa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misia2

    mniam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !