Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUPA POMIDOROWA EDYTY

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

porcja rosołowa 300 GR
włoszczyzna 200 GR
koncentrat pomidorowy 150 GR
ryż do risotto 150 GR
śmietana 2 ŁYŻKI
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA POMIDOROWA EDYTY

PORCJĘ ROSOLOWĄ GOTUJEMY W WODZIE ,ZBIERAMY SZUMOWINY I DODAJEMY WŁOSZCZYZNĘ,KOSTKĘ ROSOŁOWĄ I GOTUJEMY AŻ WARZYWA BĘDĄ MIĘKKIE DODAJEMY KONCENTRAT POMIDOROWY ORAZ RYŻ GOTUJEMY OKOŁO 15 MINUT,DOPRAWIAMY DO SMAKU ORAZ MOŻEMY PODBIĆ ZUPKĘ ŚMIETANĄ WG UZNANIA.SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 28.06.2013 17:08
moja ulubiona
misia2 03.04.2012 18:54
mniam
anna186 25.11.2011 20:07
pyszna
novita23 29.05.2011 21:55
najlepsza zupa
Buczo007 23.12.2010 11:00
pycha
kasiurek 22.10.2010 08:16
moja babcia taka robi pycha
Justyna70 15.10.2010 19:51
uwielbiam taką :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak