Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy i gotujemy, a następnie rozbijamy na puree ze śmietaną (opcjonalnie z mlekiem i masłem). Boczek podsmażamy na patelni, aż stanie się chrupiący. Odsączamy tłuszcz papierowym ręcznikiem i kroimy w kosteczkę. Ziemniaki puree mieszany łyżką z boczkiem i prażoną cebulką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i takie ziemniaczki będę miała dzisiaj na obiad, super. Dziękuję za pomysł.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Cudne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Pysznie to wygląda:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszne !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !