Składniki:
papryka czerwona | 3 kg |
czosnek | 2 główki |
cukier | 1/2 kg |
sól | 1 łyżka |
olej | 1/3 L |
ocet | 3/4 szklanka |
przecier pomidorowy | 60 dag |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie |
papryka czerwona | 3 kg |
czosnek | 2 główki |
cukier | 1/2 kg |
sól | 1 łyżka |
olej | 1/3 L |
ocet | 3/4 szklanka |
przecier pomidorowy | 60 dag |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: