Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę czyścimy i drobno siekamy .Podsmażamy razem na maśle do odparowania płynu.Doprawiamy do smaku kucharkiem i pieprzem .Studzimy ,dodajemy ser i mieszamy.Takim przygotowanym farszem napełniamy naleśniki .Obtaczamy w jajku i bułce i podajmy z barszczem czerwonym.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ewentualnie mozna dodac czerwona papryke .
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Super!!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nie dodawałam sera do farszu - wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Też taki robię:):)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    i ja też taki robię!
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    David

    super taki farsz, muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny farsz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !