Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farasz do krokietów

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarek świeżych 500 g
żółtego sera 100 g
masła 2 łyżki
cebula 1
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Farasz do krokietów

Pieczarki i cebulę czyścimy i drobno siekamy .Podsmażamy razem na maśle do odparowania płynu.Doprawiamy do smaku kucharkiem i pieprzem .Studzimy ,dodajemy ser i mieszamy.Takim przygotowanym farszem napełniamy naleśniki .Obtaczamy w jajku i bułce i podajmy z barszczem czerwonym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 07.03.2014 17:36
smaczny farsz
David 25.04.2013 11:25
super taki farsz, muszę wypróbować
edyta44 06.11.2012 11:15
pycha
olkaaa 03.10.2012 11:17
i ja też taki robię!
barbara11561 03.06.2011 00:54
Też taki robię:):)
SmacznaPyza 17.02.2011 09:46
nie dodawałam sera do farszu - wypróbuję
ben-ka 24.10.2010 16:00
Super!!!
IZABELA29 19.10.2010 17:16
ewentualnie mozna dodac czerwona papryke .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak