Sposób przygotowania

Pora kroimy na kawałki 2 cm i gotujemy go przez 10- 12 minut w bulionie.Odsączamy i delikatnie wyjmujemy jego środki.Napełniamy farszem.Makrelę obieramy z ości .Cebule ze szczypiorkiem oczyszczamy ,drobno siekamy i łączymy z makrelą i majonezem.Doprawiamy do smaku pieprzem.Takim farszem napełniamy por.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo ciekawy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też tak uważam,że to ciekawy przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    pomysł wart zrobienia
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    muszę kiedyś spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !