Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, pokroić na cienkie plasterki, wrzucić do garnka bez wody, gotować, puszczą sok, gotować tak długo aż woda wyparuje wtedy będą miękkie. Posolić, popieprzyć, zaklepać śmietaną

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    uwielbiam :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    I ja bardzo lubię !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepadam za takimi
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    uwielbiam wszystkie grzyby

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !