Sposób przygotowania

Soję moczyć przez 8 godzin, po tym czasie odlać wodę z moczenia nalać 2 l świeżej i gotować 1 godzinę. Po godzinie dorzucić przyprawy, przecier, pokrojoną w kostkę kiełbasę i boczek- gotować kolejną godzinę. Pilnować, kiedy trzeba dolewać wody. Przed podaniem doprawić solą, pieprzem, przyprawą płynną do smaku i posypać posiekaną zieleniną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    na pewno zrobię
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    bardzo apetyczna:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    zdrowe i super wygląda pewnie też tak smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    zdrowo i wesoło :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    tak nigdy nie robiłam,warto wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    ciekawy pomysł :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !