Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUPA Z GRZYBAMI I TORTELLINI

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek 15 dag
kiełbasa chuda 10 dag
grzyby leśne 30 dag
sól, pieprz
mąka 5 dag
cebula 1 szt
śmietana kwaśna 20 ml
Liść laurowy suszony Prymat 2
listki szałwii 2
tymianek
tortelini 20 dag
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA Z GRZYBAMI I TORTELLINI

Boczek pokroic drobno i podsmazyc , wyjac . Na tym samym tluszczu podsmazyc drobno pokrojona cebule. Dodac pokrojone grzyby i podsmazyc.Posypac papryka, pomieszac i wlac bulion. teraz listki laurowe , szalwie i listki tymianku Pokroic kielbase i dac z boczkiem do zupy. Teraz tortelini i podgotowac Make wymieszac ze smietana dodac i krötko zagotowac. W zaleznosci jak kto lubi dodac wiecej bulionu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mirosława5 21.10.2010 12:19
musze wyprobowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak