Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

warzywa na patelnię

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 4 szt.
brokuł 1 szt.
fasolka zielona 1/2 kg
cebula biała 1 szt.
pieczarki 25 dkg.
masło 1/2 kostki
Kucharek 2 łyzki
Pieprz biały mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: warzywa na patelnię

Brokuła podzielić na różyczki. Na patelni rozgrzać masło, wkroić pieczarki i wysmażyć. Dodać pokrojona marchewkę, brokuła, fasolkę i wysmażyć do miękkości. Doprawić przyprawami do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa104 24.05.2013 16:32
Zapomniałaś w składnikach o kukurydzy.Ale tak właśnie wygląda gotowa mieszanka na patelnię ze sklepu,więc mnie to nie dziwi.
mamusia1 02.11.2012 19:39
bardzo szybkie i zdrowe danie!
mamusia1 02.11.2012 19:39
bardzo szybkie i zdrowe danie!
mamusia1 02.11.2012 19:39
bardzo szybkie i zdrowe danie!
mamusia1 02.11.2012 19:39
bardzo szybkie i zdrowe danie!
mamusia1 31.10.2010 15:44
szybkie danie!
Jolanta40 15.10.2010 14:55
świetna kolacja lub dodatke do obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak