Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babka z kakao

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 6
majonezu 4,5 łyzki
cukru 1,5 szklanki
mąki 1 szklanka
maka ziemniaczanej 1 szkalnka
proszku do pieczenia 3 łyżeczki
kakao 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Babka z kakao

Wszystkie składniki wyrabiamy dokładnie robotem .Pieczemy w tortownicy z kominkiem przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku do 180* C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 13.03.2013 07:23
pyszne ciasto
calliope 26.03.2012 07:23
pyszna
senninha 07.03.2012 11:49
zjadłabym :) i to zaraz :)
IlonaAlbertos 26.12.2011 13:29
Apetyczna :)
ben-ka 09.04.2011 16:00
Lubię takie:)
Mirka-Ludomila 29.03.2011 10:20
smaczna
barbara11561 29.03.2011 09:31
Z jabłkiem jest bardziej wilgotna-pyszna
Marzena34 26.03.2011 11:39
o pomysł na niedzielne ciasto
matii6 27.12.2010 19:55
ja też z jabłkiem nie robiłam
alaaa 15.10.2010 11:04
ciekawy pomysł z tym jabłkiem
IZABELA29 14.10.2010 15:45
Ja w swojej wersji poukładałam pokrojone jabłko na wierzch ale ta podstawowa wersja tez jest pyszna .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak