Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

makrela a masłem ziołowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 10 dkg
pieprz, sól
olej do smażenia
sok z cytryny
Musztarda sarepska Prymat 1/2 łyżki
przyprawa do zup 1 łyżeczka
natka pietruszki 1 pęczek
makrela 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: makrela a masłem ziołowym

makrelę oczyścić i usunąć ości do brytfanny wlać olej i podgrzać rybę przyprawić i włożyć do brytfanny piec po 3minuty z każdej strony masło utrzeć na krem dodać sok z cytryny musztardę i posiekaną natkę przyprawę do zup i pieprz i sól na upieczone ryby nakładać kulki masła ziołowego i podawać z surówkami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 21.11.2011 16:50
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak