Sposób przygotowania

CEBULĘ DROBNO POKROJONĄ ZESZKLIĆ NA MAŚLE, NIE RUMIENIĆ.CIĄGLE MIESZAJ AC DODAĆ MĄKĘ I MLEKO, GOTOWAĆ NA SŁABYM OGNIU 20 MIN.DOPRAWIĆ.PRZED PODANIEM PRZETRZEĆ PRZEZ SITO LUB ZMIKSOWAĆ.NADAJE SIĘ DO LAZANII.POLECAM

Komentarze

  • -3
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    plagiat http://przepisy.net/sos-beszamelowy-po-hiszpansku/
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    no ładnie !!!!
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nazwa i smak ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    brzmi ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    Agnieszko przepis podobny,ale na pewno nie plagiat. ja z tej strony nie korzystałam, ale ze swoich zeszytów, a na zupę np.pomidorową masz tysiąc przepisów w necie,wszystkie podobne i jakoś każdy plagiatu nie ma...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    robię taki sos, ale bez cebuli
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taki
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    z cebulą jeszcze nie próbowałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !