Sposób przygotowania

Żeberka dzielimy na kawałki, solimy, posypujemy pieprzem. Obsmażamy na oleju w towarzystwie posiekanej cebuli i czosnku, aż zbrązowieją. Podlewamy wodą i dusimy do miękkości.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ten jałowiec napewno daje super smak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b,dobre,pycha !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszności:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Uwielbiam żeberka!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !