Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 kg
cebula 2 sztuki
Zalewa: 2 szklanki
woda 2 szklanki
cukier 1 ziaren
ziele angielskie kilka ziaren
Liść laurowy suszony Prymat kilka liści

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwonej kapusty

Kapustę i cebulę poszatkować, zasolić na noc. Zagotować składniki zalewy i dać w kolejności: cebulę, kapustę. Zagotować i przekładać do słoików. Pasteryzować 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak