Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś na cedrowej deseczce grillowany

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś filet 50 dkg
cedrowa deseczka 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś na cedrowej deseczce grillowany

Deseczkę cedrową moczymy w wodzie co najmniej przez 24 h przed użyciem.

Nad żarem umieszczamy deseczkę z łososiem, którego wcześniej leciutko solimy i pieprzymy. Pieczemy około 20 minut - sprawdzając, najlepiej przykryć go z góry np. pokrywą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiesława1 25.01.2012 19:21
hmmm grilowana rybka
Jolanta40 27.01.2011 16:07
świetne
Anita21 01.11.2010 16:58
ale pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak