Sposób przygotowania

Wątróbkę sprawic i namoczyc w mleku na godzinę. Cebulę pokroic w piórka i zeszklic. Zdjąc z patelni. Wątróbke pokroic na plastry, opruszyc pieprzem i otoczyc w mące. Smażyc któtko na silnie rozgrzanym tłuszczu. Pod konie smażenia dodac cebulę, a na sam koniec posolic.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Smaczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    każdą wątróbkę lubię...a ta jest delikatna..
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    cielęca mniamm
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    może być
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !