Sposób przygotowania

KAPUSTĘ LEKKO WYCISKAMY, DODAJEMY TARTE NA GRUBEJ TARCE JABŁKO, MARCHEWKĘ I CEBULĘ. DODAJEMY OLEJ, SÓL I PIEPRZ DO SMAKU I DOBRZE MIESZANY. NAJLEPIEJ SMAKUJE ZE SMAŻONĄ RYBKĄ .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszna suróweczka i jaka zdrowa :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    bardzo dobra i bardzo zdrowa
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    kapusta kiszona i o tego kopytka pyszota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    i do tego rybka, pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    wyśmienita
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    do rybki rewelacyjna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !