Sposób przygotowania

Śmietankę dodajemy do mleka i mieszamy mikserem na wysokich obrotach, aż stanie się sztywna. Jagody płuczemy na sitku pod bieżącą wodą. 4/5 owoców mieszamy z bitą śmietaną, a 1/5 zostawiamy do posypania po wierchu każdej porcji. Na koniec polewamy polewą lub posypujemy startą czekoladą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    kolorowo:) i obrus się komponuje ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    też taki robię, mniam mniam :)
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Uwielbiam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    prosty, a jak cieszy smakiem :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    mniam
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !