Sposób przygotowania

Kaszę płuczemy i gotujemy. Cebulę obieramy, myjemy i kroimy w kostkę, następnie podsmażamy na oleju. Do podsmażonej cebuli wrzucamy ugotowaną i odcedzoną kaszę, wbijamy jaja i mieszamy. Trzymamy jeszcze przez chwilę na ogniu dopóki jaja się nie zetną. Podajemy wraz z surówką marchewkowo-jabłkową, którą robimy następująco: marchewki i jabłko obieramy, myjemy i ścieramy na grubych oczkach, a na końcu mieszamy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    lubię kaszę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Proste, a smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    Proste a na pewno dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !