Sposób przygotowania

Makaron ugotować we wrzącej i osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Szynkę czyścimy i kroimy w kostkę, otaczamy w przyprawie do gulaszu Prymat i smażymy na oleju. Pieczarki i cebulę kroimy w krążki, obsypujemy solą i dusimy na maśle, dopóki grzyby nie będą miękkie. Pieczarki łączymy z szynką i makaronem. Sos przygotowujemy według przepisu na opakowaniu, polewamy nim wszystkie składniki i dodajemy parmezan.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    uwielbiam carbonare
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne,dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !