Sposób przygotowania

MĄKĘ SIEKAMY NA STOLNICY Z MARGARYNĄ, DODAJEMY ŚMIETANĘ I ZAGNIATAMY CIASTO DOBRZE WYRABIAJĄC. ODSTAWIĆ NA ZIMNO NA OKOŁO 12 GODZ. PO 12 GODZ CIENKO ROZWAŁKOWAĆ, POKROIĆ W PASKI I NAWIJAĆ NA RURKI.PIEC NA ZŁOTY KOLOR OKOŁO 20 MINUT.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    kiedyś bardzo często je robiłam, dziś troszkę zapomniane ale są pycha i chyba się pokuszę na ich upieczenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetne;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    też uważam, że są świetne ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    pyszne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    przepyszne sa
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    mmmmm....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Wspaniałe.
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    apetycznie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    świetne już zamówiłam foremki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !