Sposób przygotowania

Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej albo ewentualnie na parze, przestudzić. Pokrojonego banana w plasterki ułożyć w pucharkach . Mascarpone zmiksować z cukrem i sokiem pomarańczowym, dodać ostudzoną czekoladę i zmiksować . Przełożyć krem do pucharków z bananami.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Przygotowanie tego smacznego deseru zajmuje nam tylko 5 minutek.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pysznosci
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    brzmi ładnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !