Sposób przygotowania

Ser rozgnieść i wymieszać ze śmietaną, zmiażdżonym czosnkiem i skórką cytrynową. Sos doprawiamy solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Sos przed podaniem schładzamy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajny sosik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    musi być smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    depositphotos_5608882-friendly-chef
    Opublikowano

    mariuszek8

    pyszniutki sosik
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    dobry sosik :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !