Sposób przygotowania

Bagietki przekrawamy wzdłuż. Masło należy utrzeć z ziołami prowansalskimi. Doprawiamy solą i wciskamy 2 ząbki czosnku. Wszystko dokładnie mieszamy. Połówki bagietek smarujemy przygotowanym masełkiem i przykrywamy druga bagietką. Najlepiej piec w foli aluminiowej ok 8-10 min. Upieczone bagietki kroimy na mniejsze kawałki i podajemy do różnego rodzaju mięsa z grilla.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta51

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Patrycja38

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !