Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziemniaki smażone z koperkiem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki 3-4 sztuk
koperek
masło
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaki smażone z koperkiem

Jeżeli Zostały Ci ziemniaczki z dnia wcześniejszego wystarczy że skroisz je w plasterki na patelni i przysmażysz na masełku. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Ja najbardziej lubię takie chrupiące. Po wierzchu posypujemy świeżym lub mrożonym koperkiem. Do smaku posypujemy solą. Podawać można z jajkiem sadzonym i kefirkiem. Mi najlepiej smakuje KEFIR SANOCKI :) Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 15.10.2010 10:27
jeszcze kefirek.mniam
edyta51 13.10.2010 21:19
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak