Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z podpinek

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podpinki 1 kg
woda 3 l
sól do smaku
śmietana
cebula biała 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z podpinek

Podpinki oczyścić, dać do wody wkroić cebulę, gotować do miękkości, przyprawić do smaku, dodać śmietanę jeszcze chwilę gotować. Podawać z chlebem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edyta31 03.10.2011 23:00
pycha
ewelinapac 07.07.2011 18:29
fajne a co to są podpinki
Rique 15.06.2011 07:04
ciekawe:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak