Sposób przygotowania

NA ŻEBERKACH GOTUJEMY WYWAR DODAJĄC MARCHEWKĘ, PIETRUSZKĘ,PORA, SELERA,LIŚĆ LAUROWY I ZIELE ANGIELSKIE. ZIEMNIAKI OBIERAMY I KROIMY W KOSTKĘ. PO PÓŁ GODZ DO WYWARU DODAJEMY WORECZEK KASZY JĘCZMIENNEJ I GOTUJEMY 15 MIN. NASTĘPNIE DODAJEMY POKROJONE ZIEMNIAKI I WRZUCAMY KOSTKĘ ROSOŁOWĄ DO SMAKU. WSZYSTKO GOTUJEMY DO MIĘKKOŚCI ZIEMNIAKÓW. PRZED PODANIEM PRZYPRAWIAMY DROBNO POSIEKANYM KOPERKIEM BĄDŹ NATKĄ Z PIETRUSZKI.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczny ten krupniczek;)
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobra taka zupka..
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    kiedys nie jadałam krupniku, od nia dawna się to zmieniło, chyba zależy kto jak go robi:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię taki krupniczek
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    zdrowa zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    apetyczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    nie przepadam za zupami , ale krupnik jest zdrowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    to jedna z moich ulubionych zup
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    dobra zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubię !!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pyszny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    bardzo apetyczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    swietna na zimne dni
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ale dawno nie jadłam krupniku;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !