Sposób przygotowania

Cukinię, cebulę oraz czosnek obrałam i pokroiłam w plasterki, do tego poszły pomidory też w plasterki. Sięgnęłam po gruszkę obrałam i pokroiłam w miarę drobno i to wszystko ułożyłam w naczyniu żaroodpornym. Lekko posoliłam, posypałam pieprzem i zalałam jogurtem naturalnym wymieszanym z łyżką śmietany. A na to ułożyłam kawałeczki drobne sera gorgonzola i posypałam bazylią.

Wstawiłam do piekarnika na około 25 minut i zapiekłam całość.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    lubię takie połączenia z gorzkawą gorgonzolą
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    jak kolorowo
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo fajny i zdrowy przepis!
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    coś pysznego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !