Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić i podsmażyć na tłuszczu. Do zestawionego z ognia garnka z zagotowaną gorącą wodą włożyć na parę minut ser żółty. Do pieczarek włożyć ser topiony, podgrzewać na lekkim ogniu, dodać posiekane jajka, pokrojony ogórek, zieleninę i przyprawy. Ser wyjąć z wody, odsączyć rozwałkować na prostokątny placek, posmarować farszem i zrolować. Owinąć szczelnie folią do pakowania żywności, włożyć do lodówki na 2 godziny. Kroić w plastry udekorować ćwiartkami pomidora.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    ciekawe,musze wypróbowac!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kiedyś często taką robiłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    ja też
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    Pierwszy raz widzę taką roladę, ale już wiem, że mi smakuj :) uwielbiam żółty ser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jest bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !