Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa po dominikańsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

40 dkg kiełbasy
olej
4 papryki
5 łyżek groszku konserwowego
szklanka śmietany
Sól, pieprz, majeranek
jabłka 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa po dominikańsku

Kiełbasę pokroić na porcje, naciąć w kilku miejscach z obu stron na głębokość 2-3 mm. Podsmażyć z obu stron. Paprykę pokroić w kostkę i podsmażyć. Obrane jabłka pokroić na cząstki. Połączyć z kiełbasą, papryką, groszkiem i śmietaną. Chwilę poddusić, doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 19.11.2012 10:57
pięknie się prezentuje;)
Marta92 10.05.2011 08:58
nawet bardzo :)
Marta92 10.05.2011 08:58
nawet bardzo :)
jola1512 01.03.2011 08:54
dobre to jest :)
Marta92 16.11.2010 08:42
to polecam spróbować
ewelina/bunia 23.10.2010 20:47
nigdy nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak