Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić na porcje, naciąć w kilku miejscach z obu stron na głębokość 2-3 mm. Podsmażyć z obu stron. Paprykę pokroić w kostkę i podsmażyć. Obrane jabłka pokroić na cząstki. Połączyć z kiełbasą, papryką, groszkiem i śmietaną. Chwilę poddusić, doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    nigdy nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta92

    to polecam spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    dobre to jest :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta92

    nawet bardzo :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta92

    nawet bardzo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pięknie się prezentuje;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !