Sposób przygotowania

Składniki wymieszaj na gładkie półpłynne ciasto. Wylewaj łyżką niewielkie placuszki na gorący tłuszcz. Smaż z obu stron na niezbyt wielkim ogniu. Placuszki podawaj z powidłami lub dżemem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ale pysznie wyglądają, świetne śniadanko
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta51

    takie lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pychotka !!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne ,zaraz idę do kuchni i takie zrobię
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    o to cos nowego na maślance nie robiłam jeszcze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super ten Twój przepis wypróbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo apetycznie wyglądają.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    no tak jeszcze nie podawałam,bardzo ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    robiłam, super !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Myszka75

    Na maślance tez ni robilam, ale koniecznie muszę wypróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    pyszniutkie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Są znakomite.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    wspaniałe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    UWIELBIAM
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    już dawno nie jadłąm takich racuszków;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    pysznie wyglądają ')

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !