Sposób przygotowania

Przygotować galaretkę wg. przepisu na opakowaniu i wystudzić. Jabłko pokroić w drobną ksotke i wymieszać z imbirem świeżo utartym-( nie przesadzić z ilością imbiru, aby galaretka się zsiadła---jedynie na czubku łyżeczki na smak i zapach). Schłodzić w lodówce...podawać z bitą śmietaną...mniam pyszne!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Wspaniałe ;p Uwielbiam wszystko co ma w swoim składzie cytryny ;p
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    czy imbir ma jakiś wpływ na tężenie żelatyny? nigdy o tym nie słyszałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Chyba ma bo ja robiłam kilka razy i gorzej się zsiada...a szkoda bo uwielbiam smak imbirowo- cytrynowy.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !