Sposób przygotowania

Ziarna jałowca rozgnieść w moździerzu, połączyć z posiekaną cebulką, oliwą, octem winnym i ziołami. Schab pokroić na porcje i polać marynatą. Odstawić na około 2 godziny w chłodne miejsce. Następnie porcje mięsa oprószyć przyprawą do mięsa wieprzowego, solą i pieprzem. Panierować je w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym na patelni tłuszczu z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszne są takie schabowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    już czuję zapach takiego kotlecika ... no i ten smak ... ach ...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    no ja też nabrałam ochoty
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    postarałaś się
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super kotlety
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszne kotlety';]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !