Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BARSZCZ NA BOCZKU EDYTY

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraki czerwone 1 KG
śmietana
ziele angielskie
czosnek 2 ZĄBKI
włoszczyzna 150 (krojona w paski)
kostka rosołowa 2 SZT
boczek 300 surowy bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: BARSZCZ NA BOCZKU EDYTY

BOCZEK UKŁADAMY NA DNIE GARNKA I ZALEWAMY WODĄ ,GOTUJEMY AŻ BĘDZIE MIĘKKI ZBIERAMY SZUMOWINY WYCIĄGAMY BOCZEK. DODAJEMY BURAKI STARTE W MASZYNIE ,WŁOSZCZYZNĘ KOSTKĘ ROSOŁOWĄ ORAZ ZIELE ANGIELSKIE I LIŚĆ LAUROWY I CZOSNEK NAJLEPIEJ PODUSZONY..BARSZCZYK GOTUJEMY NA MAŁYM OGNIU IM DŁUŻEJ TYM LEPIEJ UZYSKAMY W TEN SPOSÓB LEPSZE WALORY SMAKOWE .WG UZNANIA DOPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM ORAZ ZABIELAMY ŚMIETANĄ

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 28.06.2013 17:09
Lubię taki barszcz
iwona332 14.09.2011 00:59
super
iknkirke 23.12.2010 12:34
smaczny
Edyta38 21.12.2010 09:58
napewno dobry jak edyty:)
wojtek10_89 15.10.2010 14:35
barszcz zabielany mniam...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak