Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, dodając nieco oleju aby zapobiec sklejaniu sie makaronu. Odcedzić. Na patelni rozgrzać olej, wrzucić umyte i pokrojone w kostkę pieczarki i cebule. Podsmażyć. Kapuste kiszoną odsisnąć z soku, pokroić, wrzucić na patelnie do pieczarek i cebuli. Doprawić mieloną papryką, solą, pieprzem i cebulą suszoną Prymat. Po zarumienieniu się wymieszać z makaronem.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo lubie łazanki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lobię łazanki ale robię ze słodką kapustą
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Margo

    Moje ulubione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !