Sposób przygotowania

Makaron gotujemy wg. przepisu na opakowaniu. Świeży szpinak gotujemy krótko i siekamy, jeśli mamy mrożony, to rozmrażamy. Na rozgrzanym oleju podsmażamy drobno posiekaną cebulę i czosnek. Dodajemy szpinak, mieszamy dokładnie i gotujemy. Nie przykrywamy, żeby nie stracił koloru. Dodajemy pokrojony serek topiony i mieszamy dokładnie, aby się połączył. Doprawiamy solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Sosem szpinakowym polewamy makaron.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajne musi być dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    sos jest świetny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny ten makaronik!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tak wiosennie jest na talerzu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ojej musi byc pyyyyyyyyyszne!!!!!!!!!!!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    powinnam to zrobić,wydaje się być smacznym daniem - a makaron to ja bardzo lubię:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pyszne ze szpinakiem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    musze wypróbowac ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    mnie to danie by bardzo smakowało.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !