Sposób przygotowania

Po zagotowaniu bulionu wsypujemy kaszę i gotujemy 10min pod przykryciem po czym odstawiamy na ok 15min aby kasza dobrze spęczniała. Siekamy cebulę i smażymy na tłuszczyku aż się zrumieni i dodajemy do kaszy. Przyprawiamy ziołami i przyprawami. Mokrymi dłońmi formujemy 3 kotleciki i smażymy na oleju. Bułeczkę przekrajamy na spód kładziemy osuszone liście sałaty i kładziemy kotlecik, plastry pomidora i następnie przykrywamy wierzchem bułki.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczne!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    To jest coś! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !